Maatwerk

Een product moet passen bij de klant. Dat is onze filosofie. Elk probleem is anders en kan vragen om een andere benadering. Naast het gestandaardiseerde assortiment wat wij in de loop der jaren ontwikkeld hebben voor veel verschillende machines en machinemerken, kunnen we ook oplossingen en producten op maat verzorgen.

Soms past de standaard oplossing niet door de toepassing waar een machine voor gebruikt wordt. Of kunnen er met een paar modificaties nog betere resultaten in efficiëntie en standtijd behaald worden. Door onze ervaring en kennis van diverse verkleiningsmachines en verschillende branches waarin deze ingezet worden, kunnen we heel gericht advies bieden aan onze klanten. In zo’n geval komen we graag langs om de situatie te analyseren, de machine en de toepassing te bekijken en met u te overleggen wat de wensen zijn.

Vraagt uw machine, in uw toepassing en met het materiaal waar u mee werkt om een andere aanpak? Kortom, heeft u uitdaging voor ons? Dan komen we graag vrijblijvend langs. Neem contact met ons op.

Waarom zou ik kiezen voor slijtvaste onderdelen van Partners in Slijtdelen?

Partner in slijtdelen is onderdeel van ATWT-Europe, gelegen in Oss Nederland. Een jong, ondernemend bedrijf en een serieuze speler op de markt. Samen met ATWT-Europe (dealer van HRT) zijn wij gespecialiseerd in de beste onderdelen op de markt. Wij houden de ontwikkelingen op de markt goed in de gaten en kunnen daarom in bijna alle gevallen aan uw wensen voldoen. Door onze eigen jarenlange ervaring in de milieu- en recyclingbranche weten wij vaak precies wat u nodig heeft.

Voordelen Partners in Slijtdelen:

✓ Jong

✓ Ondernemend

✓ Samenwerking met ATWT-Europe

Volg ons op social media

is toegevoegd aan uw winkelmand.
Afrekenen