Onderdelen voor diverse machines!

Partner in slijtdelen maakt kwaliteitsproducten inzetbaar in verschillende toepassingsgebieden. De producten van passen op machines voor bosbouw (frezen en maaien, maar ook stobbenfrezen) en op machines in de landbouw (agriculture) Ook heeft Partner in slijtdelen producten in het assortiment waarmee met name hout fijn gemaakt kan worden, snipperen of shredderen.

Voor elke toepassing geldt dat de slijtdelen de optimale prijs/kwaliteitsverhouding dienen te hebben. Stilstand en kosten moet in alle branches geminimaliseerd worden Dit is ten allen tijden het streven van Partner in slijtdelen. Door jarenlange ervaring in de verschillende toepassingsgebieden hebben we dit voor al onze onderdelen weten te realiseren.


Na het rooien van bomen, moeten ook de overgebleven stronken volledig opgeruimd worden. Stumpcutters verkleinen deze stronken volledig, maar de beitels op deze machines hebben wel veel te maken met slijtage, niet enkel door het hout maar vooral wanneer deze ook door zand moeten werken.

Juist daarom mogen deze beitels niet te kostbaar worden. ATWT weet dit en heeft daarom beitels ontwikkeld met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Er zijn verschillende systemen denkbaar, met ieder een eigen voordeel. Kijk hieronder in het assortiment, of neem contact met ons op.

Ga naar producten

Wanneer uw klus te groot is voor een stobbenfrees, dan biedt een bosfrees de oplossing.
Deze machine werkt met een rotor die vol zit met beitels.
De bosfrees slaat doormiddel van een hoog toerental in combinatie met onze beitels, door
compleet gerooide stukken bos heen. Onze bosfreesbeitels zijn gemaakt van hoogwaardig
staal en zijn voorzien van de beste kwaliteit hardmetaal.Ook zijn er mogelijkheden om snel
slijtende delen op te lassen met onze speciaal geharde laslaag.
Kijk hieronder voor een greep uit ons assortiment, of neem contact met ons op en vraag
naar de mogelijkheden!

Ga naar producten

Chippers verkleinen hout, waarna de snippers gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden. Het zijn dus erg belangrijke machines binnen de bosbouw, voor gemeenten en provincies, maar ook voor de recycling industrie.

Gerooid hout word door de houtversnipperaars gevoerd, waarna messen het hout verkleinen tot snippers van 1 tot 4 centimeter groot. Deze messen moeten scherp, stevig en slijtvast zijn. Hout pleegt een grote aanslag op de messen, deze moeten dus met enige regelmaat vervangen worden. ATWT heeft kwalitatief sterke messen in het assortiment, klaar voor elke klus. Het is mogelijk om voor elke machine een passend mes te leveren. Staan uw messen niet in onderstaand overzicht? Neem dan contact met ons op, zodat we voor u op zoek kunnen gaan naar de juiste messen!

Ga naar producten